Hur vi jobbar - Rabalder Story Design
604
page-template-default,page,page-id-604,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.0.2,fs-menu-animation-line-through,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Processen

1

LYSSNA

Vår process startar alltid med en massa frågor. Vilken vision har du som kund för projektet? Vilka associationer, känslor, stämningar, intryck vill du uppnå? Tillsammans sätter vi ord på dina tankar och utforskar hur de kan formges.

Det här första skedet är oerhört viktigt – det är nu som berättelsen tar form. Vi arbetar tillsammans med dig som kund för att förstå vad som driver visionen, ofta i workshop-format. Resultatet är ett styrdokument med en handfull nyckelord och beskrivningar som blir ledstjärnor genom hela processen.

2

SKISSA

Nästa steg är att samla bildmaterial och inspiration, och att skissa, fundera, skissa igen och testa idéer. Sen skissar vi lite till.

Handlar projektet om rum i någon form så börjar vi alltid med ljuset. Med ljussättningen skapar vi stämningen. Efter ljuset följer resten; färg- och materialval, tekniska lösningar, rumsindelning och möblering.

Skissprocessen slutar med en godkänd konceptskiss och en moodboard som du som kund godkänner.

3

DESIGN

I designskedet specificerar och köper vi in produkter i dialog med dig, och arbetar fram detaljlösningar tillsammans med teknisk planering. Till många inredningsprojekt designar vi platsbyggda lösningar, möbler, eller armaturer med specialfunktioner.

4

KONSTRUKTION

För inredningsprojekt har vi ett upparbetat nätverk av snickare, elektriker, rörmokare, målare, osv som vi kan arbeta med i projektet. Vi har arbetat med dem på många projekt och vet att de levererar vad de lovat på budget. Mer information om våra samarbetspartners finns under respektive projektpresentation.

Har du ett eget nätverk eller redan kontrakterade byggare så arbetar vi självklart med dem. Vi arbetar på svenska, engelska och finska.

För mer information, ta en titt i vår portfolio.